We zoeken - voor een periode van 6 maanden - een beheerdersechtpaar voor een huis in het zuiden van Spanje waar onder andere retraites, discipelschapstrainingen en connectweekenden worden georganiseerd. Het huis biedt daarnaast ook een plek waar bijvoorbeeld voorgangers en missionair werkers terecht kunnen voor debriefing of om gewoon op adem te komen. We zoeken mensen voor de periode vanaf 1 oktober 2025.


VACATURE

Short-Term beheerdersechtpaar Zendingshuis Spanje

 

Functieomschrijving
In het zuiden van Spanje – in de driehoek Jaén, Granada, Córdoba – ligt op een prachtige, rustige plek een huis waar zendelingen, voorgangers en predikanten terecht kunnen voor retraite, debriefing of om gewoon op adem te komen. Een plek van genezing en herstel voor mensen die om welke reden ook een periode van rust nodig hebben. Er is plek voor singles, stellen en gezinnen. In totaal kunnen ongeveer 25 personen gelijktijdig in het huis verblijven. Het huis wordt verder onder meer gebruikt voor discipelschapstrainingen en connectweekenden voor jonggelovigen.

Beheerdersechtpaar
De voorkeur gaat uit naar een stel; mensen die Jezus volgen met hun hele hart, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben, gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan en 6 maanden van hun leven apart willen zetten om anderen te dienen. Zij zijn bereid de handen uit de mouwen te steken en het reilen en zeilen in en rondom het huis te coördineren. Het is belangrijk om sociaal vaardig te zijn en te verbinden met de Spanjaarden uit het dorp.

Periode
Wij zoeken stellen vanaf 1 oktober 2024 tot 1 april 2025 (winterperiode). Ook na 1 april 2025 zoeken we vervolgen weer stellen die 6 maanden beschikbaar zijn (zomerperiode van 1 april 2025 tot 1 oktober 2025, de winterperiode vanaf 1 oktober 2025 tot 1 april 2026 enzovoort). Ook langere termijn is eventueel bespreekbaar.

 

Profielomschrijving
Dit betreft een ondersteunende functie. Engels kunnen spreken is belangrijk, Spaans is mooi meegenomen, maar de bereidheid om iets van de Spaanse taal te leren (gedurende het verblijf) is vereist. Je bent minimaal 18 jaar en voor een periode van 6 maanden beschikbaar. Voor deze functie kunnen we meerdere mensen gebruiken voor de genoemde periodes. Vliegen kan op Malaga, maar een auto is een must, aangeraden wordt om met eigen vervoer te reizen.

 

Leefomstandigheden
Je woont zelf ook in het huis, verzorgt de maaltijden of zorgt ervoor dat er gekookt wordt. Je eet zelf mee met de gasten, wanneer er geen gasten zijn dan zijn de maaltijden voor eigen rekening. Verdere kosten zijn reiskosten, persoonlijke uitgaven en een eigen reis- en ziektekostenverzekering.

Meer informatie
We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie of om te reageren op deze vacature kun je contact opnemen met hans@camazending.nl of telefonisch via 06-12907320.