Over Hans

Hans werkte voor diverse christelijke organisaties: Bijbelschool de Wittenberg, Alpha Nederland, de IZBBright Fame en Stichting De Haven. Momenteel is hij verbonden aan The Christian and Missionary Alliance (CAMA). Hans werkt als relatiemanager, spreker, coach/jongerenwerker en een deel van het jaar als missionair werker in Italië. Verder is hij zelfstandig spreker, trainer en voorganger. Lees meer over Hans op LinkedIn of bekijk hier zijn CV.

Hans spreekt interkerkelijk in kerkdiensten en jeugd- en jongerendiensten. Hij traint en begeleidt in kerken en organisaties, in binnen- en buitenland. Ook spreekt hij regelmatig tijdens evenementen en op conferenties.

Daarnaast werkt Hans veel met jongeren, zoals studentenverenigingen en jongerengroepen in kerken. Bij CAMA is hij onder meer verantwoordelijk voor de short-term uitzendingen van individuele jongeren en (jongeren)groepen die hij traint, coacht en begeleidt. 

Een deel van het jaar werkt Hans in Italië, om hier de lokale kerk te ondersteunen en te trainen op het gebied van onder andere leiderschap en gemeenteopbouw. Ook werkt Hans in Italië nauw samen met internationale collega's en diverse organisaties.

Op de pagina Referenties is een overzicht te vinden waar Hans recent heeft gesproken of binnenkort hoopt te spreken.