Bezorg jij vluchtelingenkinderen in Italië een onvergetelijke zomer?! 

Jaarlijks arriveren er onvoorstelbare aantallen vluchtelingen in Italië. Sommigen van hen leven op straat, anderen komen in de opvangcentra terecht. Christelijke organisaties bekommeren zich om het lot van deze mensen en laten Jezus’ liefde zien door hulp te bieden waar dat mogelijk is.

Eén van de organisaties waarmee we samenwerken organiseert jaarlijks zomerkampen voor vluchtelingenkinderen en kinderen van Italiaanse gezinnen die in armoede leven. Er is plek voor 300 kinderen per week, de vraag is er ook, maar leiding is er voor slechts 100 kinderen per week. Daar kun jij verandering in brengen!

Je kunt zomer 2024 meehelpen om zoveel mogelijk van deze kinderen een geweldige zomerweek te laten beleven waarin ze de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring! 


We organiseren deze missiereis in samenwerking met CAMA Zending en LIFE Tienerevent. Als deelnemer help je bij de sport- en spelactiviteiten of muziek maken, ga je creatief aan de slag met de kinderen en voer je diverse werkzaamheden uit die bij een zomerkamp horen. Ondertussen deel je laagdrempelig je eigen verhaal en vertel je de kinderen over Jezus. Hiervoor geven we je vooraf een aantal tools en trainingen zodat je goed voorbereid en toegerust aan de slag gaat.

Praktisch
De reis vindt plaats van 12 t/m 20 juli 2024. Vanuit Nederland reizen we in busjes naar Como, in Noord-Italië. Er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers en de minimale leeftijd is zestien jaar. In de aanloop naar het zomerkamp kom je een paar keer met de groep samen voor training en toerusting zodat je goed voorbereid naar Italië vertrekt. De zomerweken zijn Engelstalig dus het is handig om wat Engels te kunnen spreken. 

De kosten voor de reis bedragen €790,- all-in per persoon, dit is dus inclusief vervoer, eten en drinken, accommodatie, bijeenkomsten etc. Deelnemers worden aangemoedigd om zelf fondsen te werven en krijgen hier hulp bij.


Ben jij er klaar voor?
Wil jij mensen die in nood zijn helpen, delen vanuit je eigen overvloed, Jezus’ liefde uitdragen en deze vluchtelingenkinderen een onvergetelijke zomer bezorgen? Wil jij impact maken op mensenlevens en internationale vriendschappen sluiten met andere jongeren? Ga met ons mee op reis en help ons om Jezus zichtbaar te maken in Italië! Meld je hier aan via het speciale aanmeldformulier of neem contact met ons op wanneer je eerst nog wat meer informatie wilt.