Discipelschap. Leren leven als volgeling van Jezus. Om van daaruit anderen te helpen om van Jezus te leren en Hem na te volgen.

Hans werkte mee aan de ontwikkeling van diverse opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van Discipelschap. Hij verdiepte zich uitgebreid in het onderwerp discipelschap en volgde zelf onder andere de opleiding 'Theologie van Discipelschap'. Hans spreekt veel over het thema en ontwikkelde eigen trainingen voor groepen in kerken; voor jongeren en voor jongerenwerkers, voor kerkleiders en voor kerkleden.

Hans geeft cursussen, lezingen en trainingen over discipelschap voor groepen in kerken, voor studenten en studentenverenigingen, jongeren en jongerenwerkers, voor ouderen, kerkleiders of kerkleden.

Op zoek naar een training, cursus of lezing discipelschap? Bijbels, met goede theologische onderbouwing, maar vooral ook praktisch en gericht op het leven als volgeling van Jezus van elke dag? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om Hans uit te nodigen voor een (interactieve) lezing, cursus of training discipelschap.