Een christelijke hardloopgroep in Deventer? Wat moeten we ons daar bij voorstellen... Nou, we zijn in de eerste plaats hele gewone mensen en een hele normale hardloopgroep waar absoluut iedereen welkom is! Vanuit onze christelijke identiteit willen we tijdens, voor en na het lopen ook met elkaar in gesprek over het leven, ons geloof, over dat wat ons drijft. We willen  naar elkaar luisteren en met en voor elkaar bidden wanneer iemand van de groep gebed nodig heeft. Hardlopen met inhoud zou je kunnen zeggen. En daarbij kan iedereen meelopen, ongeacht achtergrond of overtuigingen. Loop jij met ons mee?


Wil je met regelmaat een rondje hardlopen om je conditie op peil te houden, om te genieten van de buitenlucht en een leuke route in of rond Deventer te lopen. Wil je tegelijk ook andere mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over wat je bezighoudt in het leven en misschien wel nieuwe vrienden te maken? Christelijke hardloopgroep Deventer is er voor alle leeftijden. 

We zijn christenen en daarom noemen we onszelf een christelijke hardloopgroep, omdat het christen zijn naar voren komt tijdens de gesprekken die we met elkaar hebben en omdat we vanuit deze identiteit met elkaar om willen gaan. Vanzelfsprekend kan iedereen meelopen; ongeacht achtergrond, overtuiging, cultuur of geloof.

Loop met ons mee! We starten de looproutes in principe in het centrum van Deventer en we helpen je om te beginnen met hardlopen wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt. Deze begeleiding is niet professioneel van aard, maar vooral vanuit ervaring en expertise. We zijn ervaren sporters met jarenlange ervaring in hardlopen en andere sporten. Het gaat ons er bij de hardloopgroepen in Deventer vooral om dat we op een gezonde en verantwoorde manier in beweging zijn en tegelijk tijd en aandacht voor elkaar hebben.

Zo lopen we samen mooie routes in en rond Deventer en af en toe doen we samen mee aan een hardloopevenement voor wie dit wil. Zoek je gezelschap om af en toe een rondje hard te lopen, neem dan contact met ons op. Zowel voor beginnende hardlopers als voor meer gevorderde hardlopers in Deventer.

Christelijke hardloopgroep Deventer nodigt je van harte uit om mee te lopen!

Data en tijden hardloopgroep Deventer centrum


We lopen op verschillende momenten verschillende afstanden. Neem contact op voor de data of voor meer informatie.
Belangrijke informatie

Meelopen met een van de groepen van Christelijke hardloopgroep Deventer is volledig gratis en helemaal vrijblijvend. Wil je meelopen, een keer kennismaken of gewoon eens uitproberen, dan kan dit natuurlijk. We weten graag wie er meelopen en op wie we kunnen rekenen. Ook kunnen we de groepen niet te groot laten worden en mede daarom maken we de exacte vertrek locatie en eventuele bijzonderheden bekend via de speciale WhatsApp-groep of via een persoonlijk berichtje.

Je kunt bovenstaand formulier invullen wanneer je interesse hebt om met ons mee te lopen.
Heel hartelijk welkom!

Deelname is volledig op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Zorg voor goed schoeisel, de juiste kleding passend bij het weer en - wanneer we in het donker lopen - voor goede verlichting zodat je gezien wordt. Christelijke hardloopgroep Deventer biedt geen professionele begeleiding en kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden. Minimale leeftijd voor deelname is in principe 18 jaar.