Zoek je een jongerenspreker voor je kerkdienst, jeugd- of jongerendienst, evenement of conferentie?

Ons hart en onze passie voor Jezus en voor jongeren delen we met enthousiasme, maar ook met humor in onze spreekbeurten. Zoek je een ervaren christelijke spreker of jongerenspreker? Dan komen we graag bij je langs in jouw kerk, bij jouw evenement, jongerenkamp, tieneravond, evenement of conferentie.

De thema's zijn altijd relevant en actueel en sluiten aan bij wat er in de levens van tieners en jongeren speelt. We weten hoe we jongeren geboeid kunnen houden, hoe we een preek, spreekbeurt of kerkdienst interactief kunnen maken, waarbij we de jongeren actief bij de dienst of bijeenkomst betrekken. We spreken de taal van tieners en jongeren, gebruiken hedendaagse, actuele en concrete voorbeelden en herkenbare verhalen die we zelf weer horen en meemaken in het langdurig optrekken met jongeren en jongerengroepen. 

Dus zoek je een christelijke jongeren spreker voor je kerkdienst, jeugddienst of jongerendienst, evenement, conferentie, tienerkamp of andere bijeenkomst? We komen graag bij je langs. Vul hier je aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.