Tour for Unity

Met Jildou Bakker

 

De polarisatie in de maatschappij is zogezegd een hot topic en gaat ook christelijk Nederland niet voorbij.

In veel kerken speelt het een grote rol; het is vaak lastig om met (jongere) gemeenteleden in contact en in verbinding te blijven. Onder meer door de coronacrisis is de kerkgang minder vanzelfsprekend geworden. De vraag of kerkdiensten nog wel voldoende relevant en aansprekend zijn speelt nog sterker dan eerder. Wat heb je de rest van de week aan het bezoeken van een kerkdienst op zondag?

We introduceren een complete invulling voor kerkdiensten, jeugddiensten of jongerendiensten. Laagdrempelig, actueel en relevant, toegankelijk en eenvoudig te organiseren: de ‘Tour for Unity’. Geschikt voor ouderen maar vooral ook voor jongeren. Tegen polarisatie en voor verbinding.

Een invulling met eerlijke muziek - die raakt en binnenkomt - door Jildou Bakker en een inspirerende, verbindende en interactieve boodschap door Hans Borghuis. Met veel interactie en relevantie voor het leven van elke dag en het samen kerk-zijn. Bemoedigend én uitdagend, aansprekend voor jongeren, maar natuurlijk ook voor ouderen.

Een positieve manier om iets in beweging te zetten in kerk of gemeente.


De Tour for Unity in jouw kerk

Wil je een inspirerende, verbindende, interactieve avond in jouw kerk of gemeente organiseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een 'Tour for Unity'-avond kan bijvoorbeeld tijdens een reguliere kerkdienst of tijdens een jeugddienst of jongerendienst op de zondagavond georganiseerd worden. Organiseer je liever een bijeenkomst op een andere avond dan een zondagavond, ook dan kun je contact met ons opnemen.  


Jildou Silke Bakker ging toen ze acht was al op gitaarles. Al snel zette ze haar gedichten op muziek en schreef ze haar eerste liedjes, geïnspireerd door haar geloof en de mensen en verhalen om zich heen.

Na de middelbare school besloot Jildou zich te concentreren op haar liedjes en muzikale carrière. Haar muziek kreeg al snel aandacht binnen Christelijk Nederland. Tijdens de Tour for Unity-avonden brengt ze nummers uit haar eigen repertoire, zoals het lied 'Ik mis je' maar ook nummers van o.a. Lauren Daigle en Sela. Zowel liederen om naar te luisteren als bekendere nummers om mee te zingen. lees meer over Jildou


Hans Borghuis is een gepassioneerd interkerkelijk spreker. Hij gaat wekelijks voor in kerkdiensten en spreekt ook veel in jeugd- en jongerendiensten en voor studentenverenigingen en jongerengroepen. Hans spreekt en schrijft regelmatig over thema's als polarisatie en eenheid.

Voor Hans is het erg belangrijk dat we elkaar in christelijk Nederland en in de kerk (opnieuw) vinden in dat wat ons samenbindt, in onze gezamenlijke missie. En daar heeft hij zo z'n redenen voor... lees meer over Hans