Deze reis is volgeboekt, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 


Ga mee op missiereis naar Italië
in de zomer van 2024

Ga jij - samen met andere Zeeuwse jongeren - mee op missiereis naar Italië komende zomer? Italië, vooral bekend als populaire vakantiebestemming. Maar wist je dat minder dan 1% van de bevolking protestants/evangelisch christen is en dat maar weinig Italianen de boodschap van Jezus en het goede nieuws van het evangelie kennen? 

Lokale kerken zijn vaak klein, maar enorm gedreven en enthousiast om het evangelie door te geven. Voor deze kerken is het een enorme bemoediging wanneer christenen uit andere landen hen bezoeken.

Jaarlijks arriveren er veel vluchtelingen in Italië. Sommigen van hen leven op straat, in afwachting verder te kunnen reizen, andere komen in de opvangcentra terecht. Christelijke organisaties bekommeren zich om het lot van deze mensen en laten Jezus’ liefde zien door hulp te bieden waar dat mogelijk is. 

Ga met ons mee, ontmoet andere jongeren en sluit nieuwe vriendschappen, help actief mee in het vluchtelingenwerk en ontdek wat het inhoudt om christen te zijn en kerk te zijn in een compleet andere context. Een levens veranderende ervaring die impact op jou zal hebben én op de mensen die je zult ontmoeten. 


Praktische informatie


Data: 13 tot en met 20 juli 2024
Kosten: €790,- all-in (inclusief reis- en verblijfskosten, we geven je ondersteuning bij eventuele fondsenwerving)
Verblijf: Time-out Verbania
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Contactpersoon: Maurice Wisse, tel. 06-11624521
Mail: jongerenreisitalie@gmail.com  

Programma

 

Onder andere: Kerkdienst in Verbania, ontmoetingen met jongeren, gemeenteleden en leiders van diverse kerken in de regio, actief meehelpen bij het vluchtelingenwerk in Milaan (o.a. eten en drinken uitdelen), hands-on meewerken en contacten leggen in een vluchtelingencentrum in de regio Como, een uitdagende en inhoudelijke bergwandeling, ontmoeting met (Nederlandse en internationale) zendelingen, ruimte voor vrije tijd. 


ENVISION KICK OFF | 24 mei 2024

Op vrijdagavond 24 mei 2024 organiseert CAMA Zending de ENVISION KICK OFF voor iedereen die komende zomer of najaar op missiereis gaat. De avond van 24 mei staat in het teken van training (Gods missie en persoonlijke missie, omgaan met cultuurverschillen, impact van je doen en laten, de wereldwijde kerk etc.) en meer algemene info. Samen eten, samen zingen, met je eigen groep aan de slag en tijd voor ontmoeting. Locatie: Amersfoort, start rond etenstijd. Reserveer de datum alvast in je agenda.


Aanmelden

 

Je kunt je direct aanmelden voor deze reis door onderstaand formulier in te vullen. Na je aanmelding zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Maurice Wisse via 06-11624521 of via jongerenreisitalie@gmail.com.
 


Deze reis is volgeboekt, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 


Organisatie

 

Deze reis wordt georganiseerd door een enthousiaste groep Zeeuwen - Maurice & Dianne Wisse, Rien Bakker, Mark & Esther de Bat en Martijn de Goffau - in samenwerking met zendingsorganisatie CAMA Zending en Leida & Hans Borghuis.

De Italiëreis zomer 2024 is bedoeld voor Zeeuwse jongeren die willen groeien in hun geloof, die actief willen bijdragen aan de situatie ter plekke en kennis willen maken met lokale christenen.

Meer informatie via Maurice Wisse (contactpersoon), tel. 06-11624521 of via jongerenreisitalie@gmail.com