We zijn dringend op zoek naar een jongerengroep voor een sport- en spelweek in Ogíjares, een voorstad van Granada, Zuid-Spanje. 

In het kort
Data: 20 t/m 27 juli 2024
Locatie: Ogíjares (een voorstad van Granada), Zuid-Spanje
Activiteiten: zomerkamp, sport- en spel, evangelisatie
Organisatie: vanuit de lokale CAMA kerk
Aantal: 5-12 deelnemers
Leeftijd: 15+

De lokale CAMA kerk wil erg graag een sport- en spelkamp organiseren in de zomervakantie. Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli 2024. De zaterdagen zijn reisdagen, op zondag is de kerkdienst en daarna is er tijd voor wat sightseeing. Het zomerkamp zelf is van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli. Tijdens deze zomerkampweek zouden we graag sport- en spelactiviteiten organiseren om kinderen en jongeren een leuke week te geven, om relaties te bouwen en om op een laagdrempelige manier het evangelie te delen. De uiterste datum voor aanmelding is 4 april 2024 vanwege het aanvragen van vergunningen etc. 

Spanje
Jammer genoeg is Spanje net als veel andere landen in Europa zendingsgebied geworden. De kerken in Spanje lopen leeg en vooral de jongere generatie heeft niets meer met de kerk. De meeste mensen kennen God niet en staan zeer sceptisch tegenover de kerk. Met deze mensen willen we graag bruggen bouwen van vertrouwen, die sterk genoeg zijn om het evangelie over te kunnen delen.


Iets voor de jongerengroep van jouw kerk of gemeente? Of willen jullie als individuele jongerengroep naar Zuid-Spanje reizen komende zomer? Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Jullie hulp is heel erg welkom!