Hans Borghuis is een gepassioneerde en inspirerende christelijke spreker en voorganger. Hij gaat wekelijks voor in kerkdiensten; interkerkelijk, in Nederland en daarbuiten. Ook traint en begeleidt Hans in kerken en organisaties. Daarbij trekt hij veel op met jongeren(groepen) en traint een nieuwe generatie (jonge) leiders en sprekers. 

Hans spreekt tijdens conferenties en evenementen, voor leiders, studenten, mannen-, vrouwen-, tiener- en jongerengroepen. Praktisch en puur, vanuit de Bijbel en gericht op het leven van elke dag. Met regelmaat spreekt en traint Hans ook buiten Nederland; in het bijzonder in Italië, waar hij een bijzondere band heeft met de kerk van Verbania. Lees hier meer over Hans.

Hans uitnodigen kan door het contactformulier in te vullen. 
Meer informatie of een speciaal verzoek? Neem contact op via email of WhatsApp.


Hans spreekt graag over thema's als Gods plan met je leven, identiteit, geloofszekerheid, vertrouwen, vrijheid, wandelen in geloof, discipelschap, leiderschap, invloed en impact hebben, leven als christelijke jongere, twijfel, social media, het nieuwe leven, een hemels perspectief, wat drijft ons, waak over je hart als de bron van je leven, volmaakte vreugde en volmaakt geluk, eenheid, de kerk, missionair leven, praktisch christen zijn, leiding door de Heilige Geest, levensheiliging, Jezus, prioriteiten, God zoeken, luisteren naar God, bidden, relaties, missionair leiderschap, dagelijks leven.