Hans Borghuis


Hans Borghuis is een gepassioneerd, interkerkelijk spreker en voorganger. Hij gaat wekelijks voor in kerkdiensten in Nederland en daarbuiten. Ook traint en begeleidt hij in kerken en organisaties.

Hans spreekt verder tijdens conferenties en evenementen, voor (kerk)leiders, studentenverenigingen, mannen-, vrouwen- en jongerengroepen. Praktisch en puur, vanuit de Bijbel en gericht op het leven van elke dag. Met regelmaat spreekt en traint Hans ook buiten Nederland. In het bijzonder in Italië, waar hij een speciale band heeft met de kerk van Verbania.

Wilt u Hans uitnodigen voor een kerkdienst, jeugddienst, jongerendienst, training, spreekbeurt of kerktraject? Vul dan hier het contactformulier in.

Lees hier meer over Hans

Hans werkte onder andere voor de IZBBijbelschool de WittenbergAlpha-cursus NederlandStichting De HavenCAMA Zending en Bright Fame. Lees meer over Hans.


Referenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van kerken waar Hans eerder is voorgegaan.


Preekbeurtenzoeker
Op deze pagina - speciaal bedoeld voor de preekvoorziening/preekvoorzieners - worden data gepubliceerd waarop Hans beschikbaar is voor preekbeurten. Wilt u een preekafspraak maken, of heeft u een vraag voor een preekbeurt
, neem dan contact op via deze pagina.


Beschikbare data

Beschikbaar voor ochtenddiensten in 2023:

Maandag 25 december 2023 (Eerste Kerstdag)

Nog beschikbaar voor ochtenddiensten in 2024:
Zondag 3 maart 2024
Zondag 19 mei 2024
Zondag 30 juni 2024
Zondag 25 augustus 2024
Zondag 13 oktober 2024
Zondag 24 november 2024
Zondag 1 december 2024
Woensdag 25 december 2024 (Eerste Kerstdag)

Middag- en avonddiensten zijn hier niet in meegenomen. Neem contact op op de mogelijkheden te bespreken.