Beschikbare data


Preekrooster 2025 / 2026

Voor beschikbaarheid in 2025 en 2026 - zowel voor ochtenddiensten, avonddiensten en bijzondere diensten - kunt u contact opnemen via het contactformulier of via info@hans-borghuis.nl (let op, gewijzigd emailadres).  

In 2024 zijn er nog een beperkt aantal mogelijkheden voor avonddiensten. 

U kunt contact opnemen via het contactformulier of via info@hans-borghuis.nl (gewijzigd emailadres).


Contactformulier


Hans Borghuis


Hans Borghuis is een gepassioneerd, interkerkelijk spreker en voorganger. Hij gaat wekelijks voor in kerkdiensten in Nederland en daarbuiten. Ook traint en begeleidt hij in kerken en organisaties.

Hans spreekt verder tijdens conferenties en evenementen, voor studentenverenigingen, mannen-, vrouwen- en jongerengroepen. Praktisch en puur, vanuit de Bijbel en gericht op het leven van elke dag. Met regelmaat spreekt en traint Hans ook buiten Nederland. In het bijzonder in Italië. Lees hier meer over Hans.

Wilt u Hans uitnodigen voor een kerkdienst, jeugddienst, jongerendienst, training, spreekbeurt of kerktraject? Vul dan hier het contactformulier in of mail naar info@hans-borghuis.nl (let op, gewijzigd emailadres). 

Hans werkte onder andere voor de IZBBijbelschool de WittenbergAlpha-cursus NederlandStichting De HavenCAMA Zending en Bright Fame. Lees meer over Hans.


Preekbeurtenzoeker
Op deze pagina - bedoeld voor preekvoorziening/preekvoorzieners - worden data gepubliceerd waarop Hans beschikbaar is voor preekbeurten. Wilt u een preekafspraak maken, of heeft u een vraag voor een preekbeurt
, neem dan contact op via deze pagina.