Zoek je een jongerenspreker voor je kerkdienst, jeugd- of jongerendienst, evenement of conferentie?

Ons hart en onze passie voor Jezus en voor jongeren delen we met enthousiasme in onze spreekbeurten, maar zeker ook met humor. Zoek je een ervaren christelijke jongerenspreker? Dan komen we graag bij je langs in jouw kerk, bij jouw evenement, jongerenkamp, tieneravond, evenement of conferentie.

De thema's zijn altijd relevant en actueel en sluiten aan bij wat er in de levens van tieners en jongeren speelt. We weten hoe we jongeren geboeid kunnen houden, hoe we een preek, spreekbeurt of kerkdienst interactief kunnen maken, waarbij we de jongeren actief bij de dienst of bijeenkomst betrekken. We spreken de taal van tieners en jongeren, gebruiken hedendaagse, actuele en concrete voorbeelden en herkenbare verhalen die we zelf weer horen en meemaken in het langdurig optrekken met jongeren en jongerengroepen. 

Dus zoek je een christelijke jongerenspreker voor je kerkdienst, jeugddienst of jongerendienst, evenement, conferentie, tienerkamp of andere bijeenkomst? We komen graag bij je langs. Vul hier je aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 


Over Hans


Hans werkte voor diverse christelijke organisaties: Bijbelschool de Wittenberg, Alpha Nederland, de IZB en Stichting De Haven. Momenteel is hij verbonden aan The Christian and Missionary Alliance (CAMA) als relatiemanager, spreker, coach/jongerenwerker en een deel van het jaar als missionair werker in Italië. Hans beschikt over een brede theologische achtergrond en veel ervaring. Ook schreef hij diverse artikelen en onder andere een hoofdstuk in het boek 'Gods plan en jouw leven'. 

Hans spreekt interkerkelijk in jeugd- en jongerendiensten. In Nederland en in het buitenland. Ook spreekt hij regelmatig tijdens evenementen en op conferenties. Hans werkt veel met jongeren, en is bij CAMA onder meer verantwoordelijk voor short-term uitzendingen van individuele jongeren en (jongeren)groepen die hij traint, coacht en begeleidt. 

Een deel van het jaar werken Hans & Leida Borghuis in Italië, om lokale kerken te ondersteunen en te trainen op het gebied van onder andere leiderschap en gemeenteopbouw. Ook werken Hans & Leida in Italië nauw samen met internationale collega's en diverse organisaties, onder andere op het gebied van kerkplanting en vluchtelingenwerk.

Voor beschikbaarheid en een eventuele uitnodiging voor een spreekbeurt kun je contact opnemen via het contactformulier, via info@hans-borghuis.nl of via +31(0)612907320.