Hans Borghuis is een gepassioneerd christelijk spreker en voorganger. Hij gaat wekelijks voor in kerkdiensten; interkerkelijk, in Nederland en daarbuiten. Ook traint en begeleidt Hans in kerken en organisaties. Daarbij trekt hij veel op met jongeren(groepen) en traint een nieuwe generatie (jonge) leiders en sprekers. Kijk hier voor meer informatie over Hans. 

Hans spreekt tijdens conferenties en evenementen, voor leiders, studenten, mannen-, vrouwen-, tiener- en jongerengroepen. Praktisch en puur, vanuit de Bijbel en gericht op het leven van elke dag. Met regelmaat spreekt en traint Hans ook buiten Nederland; in het bijzonder in Italië, waar hij een bijzondere band heeft met de kerk van Verbania. Lees hier meer over Hans.

Hans uitnodigen kan door het contactformulier in te vullen. 
Meer informatie of een speciaal verzoek? Neem contact op via email of WhatsApp.Dringend jongeren gezocht! ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending voor korte-termijn uitzendingen en missiereizen voor jongerengroepen. Momenteel zijn zo’n twaalf jongerengroepen in voorbereiding voor een reis en daarnaast zijn er meerdere jongeren die individueel op missiereis gaan. Concreet worden voor komende zomer en najaar nog jongeren(groepen) gezocht voor Tsjechië, Spanje, Suriname en Italië. De groepen kunnen variëren van 5 tot 25 deelnemers, de leeftijden die gevraagd worden zijn in de meeste gevallen 15+, soms 16+ of 18+. De activiteiten die de groepen gaan ondernemen lopen uiteen: vluchtelingenwerk, strandevangelisatie, een zomerkamp voor kinderen, sport- en spelactiviteiten, evangelisatie doormiddel van kunst en creatief, klusactiviteiten, hulp aan daklozen, het organiseren van een vakantiebijbelweek etc. Kijk snel op deze pagina voor verdere informatie.


Over Hans


Hans werkte voor diverse christelijke organisaties: Bijbelschool de Wittenberg, Alpha Nederland, de IZB en Stichting De Haven. Momenteel is hij verbonden aan The Christian and Missionary Alliance (CAMA) als relatiemanager, spreker, coach/jongerenwerker en een deel van het jaar als missionair werker in Italië. Verder is Hans zelfstandig spreker, trainer en voorganger. Hij beschikt over een brede theologische achtergrond en veel ervaring. Ook schreef hij diverse artikelen en onder andere 'Gods plan en jouw leven'. 

Hans spreekt interkerkelijk in kerkdiensten en jeugd- en jongerendiensten. Hij traint en begeleidt in kerken en organisaties, jongeren en ouderen, in binnen- en buitenland. Ook spreekt hij regelmatig tijdens evenementen en op conferenties. Daarnaast werkt Hans veel met jongeren, zoals studentenverenigingen en jongerengroepen in kerken. Bij CAMA is hij onder meer verantwoordelijk voor short-term uitzendingen van individuele jongeren en (jongeren)groepen die hij traint, coacht en begeleidt. 

Een deel van het jaar werken Hans & Leida Borghuis in Italië, om lokale kerken te ondersteunen en te trainen op het gebied van onder andere leiderschap en gemeenteopbouw. Ook werken Hans & Leida in Italië nauw samen met internationale collega's en diverse organisaties, onder andere op het gebied van kerkplanting en vluchtelingenwerk.

Op de pagina Referenties is een overzicht te vinden waar Hans recent heeft gesproken en in de Agenda waar hij binnenkort hoopt te spreken. Voor beschikbaarheid en een eventuele uitnodiging voor een (s)preekbeurt kun je contact opnemen via het contactformulier, via info@hans-borghuis.nl of via +31(0)612907320.